Liege Bastogne Liege

liege_bastogne_2013.jpg

Language Selection

French (Fr)Nederlands (NL-nl)English (United Kingdom)

CertificationRallye van wallonie 2014 : Wedstrijd voor het leef ! "Levensloop" PDF Afdrukken E-mail

Rallye de Wallonie 2014 : Course pour la vie ! "RELAIS pour la VIE"

Voiture Rallye Relais pour la Vie

 

Ons rally event die zal op 27 & 28 september 2013 gebeuren, op het profit van "Levensloop"  Stichting tegen Kanker zal het ploeg Harry BOUILLON - Clement PIROTTE ervoor rijden.

Racing Technic is aan communicatie & promotie van dit "LevensLoop" deelneeming gechargeert.

Men spreekt eral in het pers, kijkt bij uw zelf ons revue de presse

 

Levensloop op Rallye van Wallonie 2014 !

LEVENSLOOP is een gemeenschapsevenement waarin iedere deelnemer de moed viert van mensen die kanker hebben, de dierbaren herinnert die de strijd  verloren hebben en de strijd aangaat tegen de ziekte. Zo verzamelt iedereen geld ten voordele van de Stichting tegen Kanker.


Een rallyteam besliste om tijdens de Rallye van Wallonie 2014 (Jambes 25-26-27 april) de Levenslopen van 2014 te promoten. Harry BOUILLON (33 jaar, Argenteau) en Clement PIROTTE (41 jaar, Francorchamps) tooien hun gloednieuwe  FORD Fiesta R200 met de kleuren van Levensloop om te rijden ten voordele van dit mooie initiatief in de strijd tegen kanker.

Het team is sterk betrokken in deze strijd omdat ze beiden in hun naaste familiekring bij herhaling getroffen werden door de ziekte. 


Om de kleuren van Levensloop optimaal te kunnen verdedigen deden Harry BOUILLON en Clement PIROTTE een beroep op TEAM FLORAL (Roeselare) voor de afstelling en technische ondersteuning van hun FORD Fiesta R200. Daarom ook gaven ze hun communicatie in handen van RACING TECHNIC, bedenkers van innovatieve evenementen in de automobielsport. 


Om kankerpatiënten te ondersteunen en aan te moedigen - maar ook  hun naasten en zorgdragers die hen dagelijks begeleiden- vragen zij u deel te nemen aan een Levensloop in uw buurt!


Alle inlichtingen over plaatsen en datums waarop Levenslopen doorgaan vindt u op :   Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

levensloop

Kanker.be


Voiture Rallye Relais pour la Vie

Photo : Racing Technic

 

Become fan of Racing Technic asbl