Liege Bastogne Liege

liege-bastogne-liege_2017.jpg

Language Selection

French (Fr)Nederlands (NL-nl)English (United Kingdom)

CertificationCondroz 2012 PDF Afdrukken E-mail
Events - Rallye

 Een 100% vrouwelijk team meedingen in de Rally van de Condroz-Hoei !    

Ca c'est du Rock !!!

 Racing Technic geeft logistiek support,  pers service en expérience om deze opératie een succèss maken.  Kijk naar onze revue de presse

 

Babeth & Dona

 

bij aan haar EERSTE Rallye van Condroz-Huy (3 et 4 novembre) deel te neemen, Babeth Fagnant (La Roche) en Dona Servais (Lierneux) maken van een steen twee piektijd : ze verzadigen naar haar passie voor Sports Moteurs en maken het promotie van het VZW "DYADIS" , die op honden voeden om handicappen leef makelijker te maken.

 

RALLYE VAN CONDROZ : 2 MEISJES VOOR DYADIS EN LABRADORS...
********************************************************
 
Op 3 & 4 november, zal een 100% vrouwelijk team meedingen in de Rally van de Condroz-Hoei voor DYADIS.Gesticht in 1994,
DYADIS is de Belgische Organisatie voor het inzetten van honden ten behoeve van gehandicapten.
De pilote Elisabeth FAGNANT (23 jaar, uit La Roche) en de copilote Donatienne SERVAIS (27 jaar, uit Lierneux) zullen meedoen in de kleuren van deze nuttige organisatie die labradors opvoedt gedurende 2 jaar alvorens deze aan gehandicapten te geven; deze honden zijn opgevoed om tegemoet te komen aan en te helpen bij alle kleine moeilijke handelingen in het dagelijks leven.
 Het doel van Elisabeth FAGNANT en Donatienne SERVAIS is om DYADIS bekender te maken via de autosport.
 Deze organisatie vertoont dezelfde moeilijkheden en raakpunten voor deze mededingsters in een ‘mannelijke’ omgeving, dan hun moeilijke maar toch geslaagde integratie in deze moeilijk te betreden wereld.
 Het doel van Babeth en Dona, rijdend in een kleine CITROEN C2 van het team DC Sport, is om zondagavond de finish te bereiken zodanig dat iedereen de organisatie DYADIS heeft kunnen ontdekken gedurende het hele weekend.
 Deze 2 meiden, die al twee jaar actief zijn in provinciale rally, nemen de uitdaging aan om mee te dingen in de rally van Condroz-Hoei, eerste manche van het Belgisch Kampioenschap voor dit sympathieke duo!
 Terwijl ze DYADIS steunen, steken Elisabeth FAGNANT en Donatienne SERVAIS passie in de motor van hun sportwagen!
 Volg dus met zijn allen het team DYADIS begin november tijdens de wedstrijd van de solidariteit!Koppel het nuttige aan het aangename en de passie, is de essentie van hun motivatie!

Voor alle informatie over DYADIS

Infos op : Facebook van dit vrowelijk ploeg !

 Facebook van Racing Technic !

 

Ca c est du rock


Become fan of Racing Technic asbl